A lakberendező munka részei és ismertetése, szolgáltatásaim

aaa

A lakberendezői munka sok részű és szerteágazó, nem csak stílus ismeret és érzék, hanem szakmai tudás, felkészültség, kapcsolatok és rengeteg gyakorlat szükséges hozzá. Éppen ezért szolgáltatásaim ismertetésénél olyan kifejezéseket és meghatározásokat használok melyeket nem biztos hogy ismersz. Ezen az oldalon ezeket, illetve szolgáltatásaim részleteit ismertetem meg veled.

Hívj a +36-20-983-0548 -on ha bármilyen kérdésed van.

Fontos szabályok, kivételek lakberendező szolgáltatásaimhoz

Pontos helyszíni felmérés nélkül nem kezdek neki munkának

Lakberendező szolgáltatásaim mindig a helyszíni egyeztetéssel és pontos alaprajzi felméréssel kezdődik, akkor is ha van méretezett alaprajz. Egy igazi lakberendező ettől csak abban az esetben tekint el, ha még csak terv-van a készülő ingatlanról. Erre azért van szükség mert az esetek döntő többségében kiderül, hogy a meglévő méretezett alaprajz nem pontos valamilyen okból.

Szolgáltatásaimat pontosan írom le és pontosan teljesítem

Szolgáltatásaimat igyekeztem pontosan leírni és pontosan azt is nyújtom amit leírtam. Sem többet, sem kevesebbet nem fogok teljesíteni a weboldalon, vagy szerződésben közölteknél. Kérlek olvasd el figyelmesen és ha nem érted, vagy nem vagy abban biztos melyik szolgáltatásomra van szükséged, bátran hívj fel, segítek kiválasztani szolgáltatásaim közül a neked leginkább megfelelőt.

Első személyes találkozó, alaprajz és igény felmérés

Az első alkalommal az alaprajz és az igényfelmérés történik. Ez hosszabb időtartam, melyre 2-4 órát szánok. Azonban ennél több időt nem vehet igénybe, így szolgáltatásaimnál is ezzel az idővel kalkulálok. Ha az első alkalom átlépi a 4 órát, úgy minden esetben további óradíjat számolok fel (6.000 Ft.), kivéve egyedi lakberendezés megrendelése esetén.

Személyes találkozók átlagos időtartama

Egy személyes találkozó ha jól elő van készítve akkor hatékony kell hogy legyen és tényleg csak arról kell szóljon hogy az előre meghatározott kérdéseket megválaszoljuk és tisztázzuk. Szolgáltatásaimnál a személyes találkozókra 1-2 órára számolok. Ha átlépi a 2 órát, úgy további óradíjat számolok fel (6.000 Ft.), kivéve egyedi lakberendezés.

Lakberendező szolgáltatásaimhoz, telefonon és emailben elérhető vagyok

Ha megbízol mint lakberendező,  akkor szolgáltatásimhoz elérhető vagyok telefonon és email-en. Egy átlagos munka 3 hónapig  tart, így ez azt jelenti, hogy a munka kezdetétől 2-4 hónapig havi pár alkalommal szívesen válaszolok hívásokra vagy email-ekre. Ezek számát sajnos pontosan nem tudom meghatározni, de ha túl sok a hívás és az email akkor azt jelzem és külön díjat számíthatok fel (6000 Ft/óra).

Egyedi lakberendezés találkozó és kapcsolati korlátozása

Egy egyedi lakberendezés -nek a lényege, hogy igazából nincsen korlátja a személyes, telefonos, vagy email-es kapcsolatra. Ez azonban itt is a "normál" futamidőre és emberi, átlagos munkára vonatkozik. Ha a munka elhúzódik több mint 4-5 hónapig, vagy ha minden nap hívsz és írsz, esetleg heti több  alkalommal szeretnél találkozni akkor itt is külön díjat számíthatok fel a kiszállásra vagy a kapcsolat tartásra.

Lakberendezési alapok

Helyszíni felmérés

Ilyenkor minden esetben pontos felmérés készül az ingatlanról (mérőeszközökkel...)

Montázs - színterv

A montázs-színterv, egy összkép, melyen bemutatom az elképzelt színeket anyagokat bútorokat. Ezen érzékelheted a hangulatot ...

Alaprajz

Alaprajzot talán már láttál, ez egy méretezett 2D-s képe az ingatlannak.

Berendezési terv

Ez is elég leíró jellegű meghatározás. Egy alaprajzon elhelyezem a bútorokat berendezéseket (méretezve). Ha szükséges egyéb magyarázatokkal, részletekkel.

Világítási terv

Neve alapján, megtervezem neked hogy hova milyen világítás kerüljön, legyen szó falikarról vagy akár rejtett világításokról.

Építés-bontási terv

Ha a meglévő állapothoz képest építészeti szempontból bontani vagy építeni kell, úgy tervrajzon ezeket elkészítem.

Alaprajz

Alaprajzot talán már láttál, ez egy méretezett 2D-s képe az ingatlannak.

Burkolat kiosztás

Pontosan megtervezem, hogy a burkolatok hogyan helyezkedjenek el. Pl. fürdőszoba esetén még a csempék pontos elhelyezését is.

Falnézet, metszetek

Amikor szükséges egy falról, vagy egy csomópontról, valamilyen részletről pontosabb és külön tervet, képet, megjelenítést készíteni, ezeket, hívjuk falnézetnek, metszeteknek.

Bútor lista

Az elhelyezendő bútorok pontos megnevezése, típusa, adott esetben beszerezhetőségével készül.

3D látványterv

Egy helyiségről vagy ingatlanról 3 dimenzióban, azaz térben, számítógéppel készített kép.

Hívj a +36-20-983-0548-on ha kérdésed van